h

Nieuws uit 2006

11 december 2006

Referendumverordening in Velsen

De fracties van de SP en Democraten 66 Velsen hebben voor het raadsplein van aanstaande donderdag een referendumverordening op de agenda laten plaatsen.

Lees verder
1 december 2006

Waterlandakkoord ten koste van milieu en democratie

Ruim een maand geleden heeft het college haar handtekening gezet onder het Waterlandakkoord. En toen gebeurde iets opmerkelijks. De lezer van de IJmuider Courant werd opeens overladen met een reeks aan succesverhalen en andere feestgeluiden. Mevrouw Korf had klaarblijkelijk iets uit te leggen. Op een miraculeuze wijze was zij in staat gebleken om de kool èn de geit te sparen en zo beweging in dossiers te brengen die al decennia letterlijk en figuurlijk onder het stof lagen. Het Waterlandakkoord is naar onze mening een nieuw dubbelbesluit. Corus krijgt haar felbegeerde milieuvergunning, èn de gemeente mag in Oud IJmuiden en Velsen Noord haar woningbouwprogramma’s doorzetten.

Lees verder
27 november 2006

SP zet behandeling Huurwetten op de agenda

De SP fractie is erin geslaagd de huurwetten op de agenda te krijgen van het Raadsplein van 30 november. Een eerder verzoek met de PvdA kon door de drukke werkzaamheden niet gehonoreerd worden.

Lees verder
20 november 2006

Vraag over uitspraak Rechtbank Rotterdam betreffende werktijden brandweer

Aan het college van burgemeester en wethouders

Lees verder
10 november 2006

Algemene beschouwingen (8 november 2006)

Voorzitter, raadsleden en burgers van Velsen die nu naar Seaport kijken,

Lees verder

Pagina's

U bent hier