h

Nieuws uit 2016

15 oktober 2016

Alarm over TTIP, CETA en TISA

Foto: fnv / fnv

FNV, foodwatch, het Transnational Institute, Greenpeace, Milieudefensie en SOMO organiseren op 22 oktober 13:00 uur in Amsterdam een manifestatie voor duurzame en eerlijke handel. Ook de Consumentenbond heeft zich afgelopen week aangesloten bij de coalitie. Met de leus ‘Stop foute handelsverdragen’ demonstreren de organisaties tegen de grote handelsverdragen TTIP, CETA en TiSA.

Lees verder
5 oktober 2016

Openbare bijeenkomst - kom alles te weten van het

Foto: nationaal zorgfonds / zorgfonds

Op 14 Oktober houden wij een bijeenkomst bij de Pletterij over het Nationaal Zorgfonds.  

Lees verder
23 september 2016

Kijk mee naar de lucht!!

We worden omringd door lucht. Dat is heel gewoon. Hoe gewoon het ook is, er gaat geen dag voorbij of er wordt over gesproken. Meestal gaat het dan om de luchtkwaliteit. Zeker in de IJmondregio is dat het geval.

Omdat GroenLinks, de SP en de PvdAin Velsen er bijna dagelijks over worden aangesproken, besloten ze een gezamenlijke informatieve bijeenkomst hierover te organiseren.

Lees verder
30 augustus 2016

SP Noord-Holland stelt vragen over uitvoering nieuwe zeesluis

Mevrouw J.M.E. de Groot en de heer W. Hoogervorst (SP) hebben vragen over bouw nieuwe zeesluis IJmuiden en de gevolgen daarvan voorgelegd aan het college van gedeputeerden van de Provincie Noord-Holland.

Lees verder
30 augustus 2016

Discussie over TTIP en staalindustrie

Foto: sp / sp

Europarlementariër Anne-marie Mineur van de SP en Huub de Rouw van het ledenparlement FNV, commissie Internationale Zaken gaan met elkaar en met u in discussie over de voor- en nadelen van TTIP, met speciale aandacht voor de staalindustrie.

Lees verder
15 juli 2016

SP neemt klokkenluiders IJmond Werkt en Noppes serieus

Foto: sp / sp

Donderdag heeft Sadet Karabulut, SP Tweede Kamer, vragen gesteld naar aanleiding van berichten over misstanden in de sociale werkvoorziening en reïntegratie in de IJmond, in de edities van het Haarlems Dagblad, Noord-hollands Dagblad en de IJmuider Courant. 

Lees verder

Pagina's

U bent hier