h

Nieuws uit 2008

28 december 2008

Cursus “Lokale Politiek”

In januari 2009 start de tweede cyclus van de scholing “Lokale Politiek”. Deze cursus is bedoeld voor leden van de SP die eventueel belangstelling hebben voor een verkiesbare plaats op de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2010.

Lees verder
24 december 2008

Doet de SP in Velsen mee aan achterkamertjes politiek?

Verslaggever Fokke Zaagsma van de IJmuider Courant sprak op zijn weblog van de schandelijke wijze waarop een vergadering in het gemeentehuis over het standpunt van het college over de toekomst van de wijkplatforms was georganiseerd.

Lees verder
12 december 2008

SP leden aanwezig bij de fakkelwake in IJmuiden tijdens de Dag van de Mensenrechten.

Woensdag 10 december hadden een tiental personen gehoor gegeven aan de oproep van Klaas Strooker om ook in Velsen (IJmuiden) een fakkelwake te houden tijdens de Dag van de Mensenrechten.

Lees verder
11 december 2008

SP present op kerstbraderie; tijd voor solidariteit!

Velsen. Geheel voorzien van heuze kerstman-mutsen zal zaterdag 13 december de Socialistische Partij Velsen weer present zijn op de traditionele kerstbraderie op de Lange Nieuwstraat.

Lees verder
10 december 2008

Wethouder Ockeloen (PvdA) bewijst inwoners van Velsen slechte dienst met slappe knieën naar Schiphol.

Velsen. Met de uitkomst van de zogeheten Alderstafel mag de luchthaven Schiphol het aantal vluchten uitbreiden naar ca. 510.000 (tegen nu 420.000). Bovendien zal een naar verhouding groter deel van de vliegtuigen het luchtruim boven de IJmondgemeenten kiezen. Daarmee dreigt in ons zogenoemde ‘buitengebied’ nog weer eens half zoveel extra geluid aan de grond. Met dus evenzoveel meer geluidsgehinderde en slaapgestoorde bewoners.

Lees verder
27 november 2008

SP Velsen ondersteunt DWAZEFAMILIE voor betere zorg voor ouderen.

Jaarlijks verblijven in ons land tienduizenden ouderen ten gevolge van herstel, aandoeningen en of beperkingen in verpleeghuizen en verzorgingshuizen.

Lees verder

Pagina's

U bent hier