h

Nieuws uit 2003

18 december 2003

Keer het Tij manifestatie

18 december 2003 was door het landelijke forum Keer het Tij uitgeroepen tot actiedag. Die avond waren vertegenwoordigers van de SP, Groen links, PvdA en FNV bijeen in de bibliotheek van Velsen. Als spreker was uitgenodigd Tiny Kox, voorzitter van de 1e kamerfractie van de SP.

Lees verder
13 december 2003

Overhandiging van het tomaten-pakket aan het 100e SP lid in Velsen

Had de SP in Velsen een jaar geleden nog zo'n 60 leden, dit aantal is inmiddels tot over de honderd gegroeid. Afgelopen donderdag werd het 100e lid van de afdeling welkom geheten. Milka de Waart overhandigde aan Dennis Weijers uit Velserbroek het exclusieve SP tomatenpakket.

Lees verder
18 maart 2003

Oproep Fakkelwake bij Oorlogsmonument

Beste allemaal.

Lees verder
6 maart 2003

Motie Groenlinks: Oorlogsvrije zone

GROENLINKS VELSEN

Lees verder
5 maart 2003

Verzoek SP om gemeente Velsen als oorlogsvrije zone aan te merken

Geachte voorzitter, geachte raadsleden

Lees verder
8 februari 2003

Eerste nieuwsbrief SP Velsen

Beste leden
Dit is de eerste nieuwsbrief van de Velsense SP afdeling in oprichting. Op deze manier willen wij u op de hoogte houden van de ontwikkelingen binnen de afdeling, en u in staat stellen mee te beslissen over belangrijke onderwerpen. Het eerste waar wij uw mening over vragen is de keuze van een bestuur voor de afdeling. Noteert u de datum van 16 april 2003 alvast in uw agenda. Dan is er een algemene ledenvergadering waarop u het bestuur kunt kiezen.

Lees verder

Pagina's

U bent hier