h

Nieuws uit 2005

20 december 2005

Actievoerende SP op markt Velserbroek

Actievoerende Luuk LindeboomOp de markt in Velserbroek waren de actieve leden van de SP bezig met het uitdelen van 'actie Noodrem kaarten', die men na het invullen gratis op de brievenbus kan doen. De actie Noodrem van de Socialistische Partij tegen het nieuwe zorgstelsel wordt in het hele land door de bevolking ondersteunt. Overal waar de SP actief is kan men haar leden tegenkomen.

Lees verder
18 december 2005

SP Velsen houdt spreekuur

In aanloop naar de Gemeenteraadsverkiezingen van 7 maart 2006 houdt de afdeling Velsen van de Socialistische Partij iedere maand spreekuur voor alle inwoners van Velsen.

Lees verder
16 december 2005

SP Velsen start campagne gemeenteraadsverkiezingen

Velsen – De kogel is door de kerk. Met de toegezegde steun van de landelijke partijraad, is de Socialistische Partij afdeling Velsen van start gegaan met haar campagne voor de komende gemeenteraadsverkiezing.

Lees verder
13 december 2005

SP en KOP overleg over huidige Centrumplan

Op uitnodiging van de SP afdeling Velsen is er maandag 12 december een bijeenkomst geweest samen met de Kleine Oppositie Partijen (KOP) om over het huidige Centrumplan van gedachten te wisselen.

Lees verder
10 december 2005

Cursus websitebeheer voor SP Velsen

website beheerder, Daan DirksonIn de aanloop naar de Gemeenteraads- verkiezingen van 7 maart 2006 heeft de beheerder van de Velsense SP-site, Daan Dirkson, een cursus gevolgd om de internet pagina van de lokale afdeling verkiezingsklaar te maken.

Lees verder
5 december 2005

SP Velsen voert actie tegen nieuwe zorgstelsel

De Socialistische Partij gaat van donderdag 8 tot en met zaterdag 17 december in de gemeente Velsen de straat op. Doel is om de bevolking op te roepen zich uit te spreken tégen de invoering van het nieuwe zorgstelsel.

Lees verder

Pagina's

U bent hier