h

Nieuws uit 2013

19 november 2013

SP Velsen kiest de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen 2014

Velsen - In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2014 heeft de SP Velsen tijdens een ledenvergadering de kandidatenlijst vastgesteld.

Lees verder
2 oktober 2013

SP-Tweede Kamerlid Paulus Jansen spreekt in IJmuiden over sociale huur

Velsen - In een goed gevulde zaal van Zalencentrum Velserduin sprak maandag 30 september Paulus Jansen, Tweede Kamerlid voor de SP en woordvoerder wonen over de nijpende situatie in de sociale huursector. De avond werd georganiseerd door de SP afdeling Velsen. De partij constateert geregeld problemen in de sociale huursector door stijgende huur, lange wachtlijsten en verkoop van populaire woningen. De SP is van mening dat hierdoor sociale huurwoningen voor veel mensen onbereikbaar worden.

Lees verder
24 september 2013

SP-Tweede Kamerlid Paulus Jansen spreekt in Velsen over problemen in de sociale huursector

Velsen ● De SP afdeling Velsen organiseert op maandagavond 30 september een openbare discussieavond over de problematiek in de sociale huursector. Paulus Jansen, Tweede Kamerlid voor de SP en woordvoerder wonen zal spreken over het thema ‘hoe houden we sociale huurwoningen betaalbaar’. SP-lid Joop Luster geeft eerst een presentatie over de sociale huursector.

Lees verder
9 september 2013

Motie SP over openbaar toilet in Lange Nieuwstraat IJmuiden door raad aangenomen

Velsen - een motie van de SP over een openbaar toilet in de Lange Nieuwstraat in IJmuiden, ingediend tijdens de gemeenteraadsvergadering van 5 september 2013 is door de gemeenteraad aangenomen. Naast de SP waren ook PvdA, Velsen Lokaal, CDA, ChristenUnie en GroenLinks voor zo'n openbaar, die ook geschikt moet zijn voor gehandicapten. VVD, LGV, D'66 Velsen en Beryl Dreijer stemden tegen!

Lees verder
9 september 2013

21 september protest tegen bezuinigingen Kabinet Rutte

Op zaterdag 21 september is er op het Plein 1945 in IJmuiden een protestmanifestatie tegen de bezuinigingsplannen van het Kabinet Rutte. Dit protest wordt door de SP afdeling Velsen ondersteunt!

Lees verder
9 september 2013

Protest tegen opheffen Fast Flying Ferry en tegen HOV-bustracé

Een aantal IJmuidenaren organiseerden 14 september jongsleden een actie voor behoud van de Fast Flying Ferry tussen Velsen-Zuid en Amsterdam CS. De SP ondersteunde deze actie!

Lees verder

Pagina's

U bent hier