h

SP Velsen voert actie tegen nieuwe zorgstelsel

5 december 2005

SP Velsen voert actie tegen nieuwe zorgstelsel

De Socialistische Partij gaat van donderdag 8 tot en met zaterdag 17 december in de gemeente Velsen de straat op. Doel is om de bevolking op te roepen zich uit te spreken tégen de invoering van het nieuwe zorgstelsel.

Actie NoodremDe SP Velsen vindt, samen met veel huisartsen en patiënten, dat het nieuwe zorgstelsel een schoolvoorbeeld is van dolgedraaid marktdenken. Een asociaal stelsel, dat zieke patiënten doet betalen voor gezonde. Waarin bovendien de verzekeraar op de stoel van de arts gaat zitten. Straks bepaalt de verzekeraar welke behandeling je kunt krijgen en in welk ziekenhuis. Onder het motto ‘beter ten halve gekeerd, dan ten hele gedwaald’ willen we het kabinet tot inkeer brengen.

Wie zijn instemming wil betuigen met deze actie en geen campagnemedewerker op straat tegenkomt, kan via www.sp.nl alsnog terecht. Wie slecht ter been is of géén computer met internetaansluiting heeft, kan contact opnemen met de SP in Velsen via: 06 - 435 467 04. Dan brengt een SP medewerker een protestkaart bij u thuis.

Actie Noodrem

U bent hier