h

Actievoerende SP op markt Velserbroek

20 december 2005

Actievoerende SP op markt Velserbroek

Actievoerende Luuk LindeboomOp de markt in Velserbroek waren de actieve leden van de SP bezig met het uitdelen van 'actie Noodrem kaarten', die men na het invullen gratis op de brievenbus kan doen. De actie Noodrem van de Socialistische Partij tegen het nieuwe zorgstelsel wordt in het hele land door de bevolking ondersteunt. Overal waar de SP actief is kan men haar leden tegenkomen.

De Velsense SP-ers waren opvallend aanwezig. Iedereen die hen passeerde verzochten ze om de actie te ondersteunen.

De immer enthausiaste Luuk Lindeboom wees iedereen op het feit dat een postzegel niet nodig was om de kaart te posten. Het merendeel van de passanten nam de kaart maar al te graag aan. "Graag, want het is toch bezopen, wat ze nu weer allemaal willen!", was een veel gehoorde reactie. Sommige mensen waren attent genoeg om meteen een extra kaart voor een partner of de buren mee te vragen.

Actievoerende Frits VrijhofFrits Vrijhof, tweede op de kandidatenlijst, knoopte meteen een gesprek met deze of gene aan om de problematiek van het nieuwe zorgstelsel uit te wisselen. "Veel mensen uitten hun zorg over wat komen gaat en kunnen me nu al voorrekenen dat ze er op achteruit gaan.", aldus een bezorgde Frits. Afgelopen zaterdag waren Frits en Hetty Vink al te vinden in het winkelcentrum van Velserbroek.

De actievoerende Velsenaars kunt u nog tegen het lijf lopen in de komende dagen op markten en drukke winkelstraten. Daarnaast zullen er huis-aan-huis verspreidingen van de kaarten plaats vinden.

De SP roept de Velsense bevolking met klem op om de actie Noodrem kaarten in te vullen en op te sturen, om het kabinet wakker te schudden.

Actie Noodrem

U bent hier