h

21 september protest tegen bezuinigingen Kabinet Rutte

9 september 2013

21 september protest tegen bezuinigingen Kabinet Rutte

Op zaterdag 21 september is er op het Plein 1945 in IJmuiden een protestmanifestatie tegen de bezuinigingsplannen van het Kabinet Rutte. Dit protest wordt door de SP afdeling Velsen ondersteunt!

Spandoek Strijd

De protestactie begint om 13.00 uur en duurt tot 16.00 uur. Deze actie wordt georganiseerd door de dezelfde groep IJmuidenaren die ook de protestmars op 14 september organiseren!

De SP staat volledig achter de actie. Ook wij vinden de bezuinigingsmaatregelen onacceptabel. Het laatste dat je moet doen in een crisis is mensen rechtstreeks in hun portemonnee raken. Dit leidt alleen maar tot minder uitgaven en daardoor tot meer faillissementen, hogere werkloosheid en daardoor juist meer staatsuitgaven! Verder vinden de partij het vrijwel wegbezuinigen van de thuiszorg asociaal. Dit leidt nu al tot massa-ontslag! Ouderen en hulpbehoevenden worden volledig door Rutte/Samsom aan hun lot over gelaten! Deze bezuinigingen zijn dan ook van grote invloed op juist die mensen aan de onderkant van de samenleving!

U bent hier