h

De IJmond aan het woord

23 juli 2023

De IJmond aan het woord

Klik hier voor de vragenlijst

Foto: SP Velsen

Of u nu in de omgeving van Tata woont of dat u er werkt, we zijn benieuwd naar uw idee over de toekomst van het maken van staal in de IJmond, vandaar dit onderzoek.

IJmonders zijn trots om in deze regio te wonen en werken. Tegelijkertijd hebben we ook terechte zorgen over onze veiligheid en gezondheid. In de discussie over Tata Steel werken partijen niet samen en staan ze lijnrecht tegenover elkaar. Maar niemand vraagt wat de inwoners van IJmond zelf willen voor de regio. Daarom wil SP Velsen van jou horen!

Ben jij ook trots om hier te wonen en werken? Of denk je juist dat dingen beter kunnen? Dan wil je vast meedenken over de toekomst van de regio en Tata Steel! Laat je mening horen via de volks-enquête en klik op de link hieronder! Alleen op deze manier kunnen we samen bouwen aan een toekomst waar alle IJmonders worden gehoord.

Klik hier voor de vragenlijst

U bent hier