h

Algemene ledenvergadering SP Velsen

7 november 2021

Algemene ledenvergadering SP Velsen

Zo hoor je een tijd niks van de SP-afdeling en nou de ene na de andere bijeenkomst. Tja, zo is het leven in corona-tijd. Hollen of stilstaan. Want zodra het kon wilden we er tegen aan en plotseling is weer alles onzeker.

Maar de uitnodiging voor deze bijeenkomst is noodzakelijk omdat het mandaat van het huidige partijbestuur volgend jaar afloopt. Veel is daarover te lezen op spnet.nl over de procedures en de selectie van de kandidaten.

En deze bijeenkomst is op  woensdagavond 10 november in zalencentrum Velserduin vanaf 19.30 uur en beginnen om 20 uur.

je bent van harte welkom in 'stembureau' zalencentrum Velserduin.

Vriendelijke groeten namens het bestuur van de SP-afdeling Velsen,

joop luster vz. a.i.

Reactie toevoegen

U bent hier