h

SP ontmoet Wijk aan Zee

6 februari 2019

SP ontmoet Wijk aan Zee

Foto: Robert van Koten / SP Velsen
Op zaterdag 9 februari aanstaande gaan SP-Tweede Kamerlid Cem Lacin en de lijsttrekker SP NH Eric Smaling in gesprek met leden van IJmondig en de Dorpsraad van Wijk aan Zee. Het gesprek gaat in kleine kring plaatsvinden en wordt gehouden in De Klughte Puur Zee. Rond 11:15 uur zullen SP'ers aansluitend een bezoek afleggen aan Wijk aan Zee om de inwoners te spreken over de overlast in hun dorp. 
 
Recent verzocht de stichting IJmondig in een open brief de hulp van Mark Rutte om hen te beschermen tegen de grafietregens en andere overlast van TATA Steel en Harsco. De Dorpsraad is al jarenlang actief bezig met dit dossier.
 
De SP gaat graag met de inwoners en met wie dat wenst in gesprek om te horen hoe zij de problemen en oplossingen ervaren.
 
 

Reactie toevoegen

U bent hier