h

SP neemt afstand van Nashville-verklaring

8 januari 2019

SP neemt afstand van Nashville-verklaring

Foto: SP / SP

Recent werd bekend dat enkele honderden orthodox-protestantse predikanten, voorgangers en politici, de zogeheten Nashville-verklaring hebben ondertekend. Dit pamflet is uitgesproken afwijzend ten opzichte van homoseksualiteit en transgenders. Deze intolerantie staat wat de SP betreft haaks op de waarden die de Gemeente Velsen uitdraagt - Heldhaftig, Vastberaden, Barmhartig – en verdient daarom een scherpe veroordeling.

In Velsen heeft iedereen het recht om zichzelf te zijn, ongeacht huidskleur, afkomst, ideologie, religie, gender of geaardheid. Wij richten onze aandacht niet op onze verschillen, maar op wat ons bindt. Deze uitgangspunten zullen wij te allen tijde verdedigen tegen elke vorm van intolerantie.

 

Reactie toevoegen

U bent hier