h

ALV met Eric Smaling

4 december 2018

ALV met Eric Smaling

Op woensdag 12 december a.s. houdt de SP Velsen de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering. Onze speciale gast is dan Eric Smaling van de Wageningen Universiteit & Research - Voedselzekerheid en Bodemonderzoek. Eric Smaling was voor de SP 1e en 2e Kamerlid. Hij was toen woordvoerder Verkeer, Energie, Dierenwelzijn en Ruimtelijke ordening. Bij de Provinciale Statenverkiezingen in maart is Eric de lijsttrekker voor de SP Noord-Holland.

Gezien de vele milieu-problemen in onze regio is Eric een interessante gastspreker met een zeer brede deskundigheid. Verder komen op deze ALV ook de voortgang van de fractie, de bestuurswisselingen en de afdelingsfinanciën aan de orde. 

De bijeenkomst wordt gehouden in buurthuis de Spil, Frans Halsstraat 29, 1971 VZ in IJmuiden.

Start 20:00 uur. Zaal open vanaf 19.30 uur.

Reactie toevoegen

U bent hier