h

Een karaktervol en strijdbaar mens is niet meer: Luuk Lindeboom.

3 september 2018

Een karaktervol en strijdbaar mens is niet meer: Luuk Lindeboom.

Na een veelkleurig leven is Luuk Lindeboom ons ontvallen. Vele jaren heeft Luuk zich bestuurlijk ingespannen voor de kwetsbare medemens. Ook was Luuk vele jaren, in meerdere functies, actief binnen onze SP-afdeling.

We houden Luuk in gedachten als een karaktervol en strijdbaar mens. Luuk was landelijk betrokken bij de vereniging voor dak- en thuislozen. Hij zocht en vond sponsors voor het jaarlijkse uitje van tientallen daklozen uit de regio. Ook sprak hij vele malen per jaar op scholen, verenigingen en instellingen in heel het land over de problematiek van (zijn voormalige) dakloosheid. De uitvaart van Luuk heeft, op verzoek van zijn familie, in besloten kring plaatsgevonden. 

Reacties

Rust uit makker

Reactie toevoegen

U bent hier