h

SP Velsen bespreekt raadsakkoord Samenspel 2018-2022

20 juli 2018

SP Velsen bespreekt raadsakkoord Samenspel 2018-2022

Foto: Robert van Koten

In dit raadsakkoord staan belangrijke maatschappelijke thema’s waar de raad van de gemeente Velsen het over eens is om de komende raadsperiode mee aan de slag te gaan. De naam ‘Samenspel’ geeft aan dat de maatschappelijke opgaven die voortvloeien uit de thema’s samen met gemeente en samenleving worden uitgewerkt. Daarnaast bevat het raadsakkoord spelregels over de wijze waarop de raadsleden met elkaar en samen met het college gaan samenwerken om de maatschappelijke thema’s op te pakken. 

De bijeenkomst in buurthuis de Spil gaat plaatsvinden op dinsdag 4 september a.s en start om 20:00 uur. Meer info over het raadsakkoord via: www.velsen.nl

Reactie toevoegen

U bent hier