h

STOP RACISME EN HAAT

12 december 2015

STOP RACISME EN HAAT

Waakzaam en paraat was de SP afdeling Velsen bij een protestactie van NVU groep tegen de komst van erkende asielzoekers naar Driehuis. In de striemende regen verzamelden zich op het Plein '45 zo'n 15 demonstranten. De SP hield daarop haar 'tegendemonstratie' met een duidelijk spandoek: Stop racisme en haat. Toen de demonstranten over gingen tot provocaties richting de SP delegatie, die door de politie vakkundig werd afgeschermd, hebben we onze actie ontbonden. 

zie ook videoverslag op RTVNH

Reacties

Jammer dat ik er niet bij kon zijn.

jammer dat ik er niet bij was.. volgende keer, graag uitnodiging bij zoiets.

Dag Jan, Dieter,

Ja het doorgaan van de demonstratie van NVU-groep was met zo veel onzekerheid omgeven dat het lastig was om heel de kerngroep in stelling te brengen. 

Reactie toevoegen

U bent hier