h

Herhaald bezuinigingsprotest in Beverwijk

19 oktober 2011

Herhaald bezuinigingsprotest in Beverwijk

Opnieuw hebben Beverwijkers hun ongenoegen geuit tegen de bezuinigingen in de sociale sector door het kabinet Rutte, Wilders, Verhagen. Actieve SP’ers hebben wederom honderden handtekeningen opgehaald bij de Beverwijkse bevolking. Een duidelijk signaal van solidariteit met de sociale werkplaatsen.

Actie Beverwijk

De actieve SP’ers in Beverwijk lijken niet meer te stoppen na deze tweede actie op rij. Ze gingen nogmaals de straat op om handtekeningen te verzamelen tegen de voorgenomen sanering van de gesubsidieerde arbeid waardoor 60000 banen in de sociale sector dreigen te verdwijnen. Tijdens de koopavond van 13 oktober stonden de actievoerders bij winkelcentrum Beverhof aan de Breestraat. Het winkelend publiek liet zich graag even ophouden om een handtekening te zetten op een werkhandschoen in het kader van de SP actie Armoede Werkt Niet. Er bleek veel sympathie voor de actie.

Wederom dus een succes. De SP’ers in Beverwijk zijn hiermee vastberaden om door te gaan met deze noodzakelijke acties.

U bent hier