h

Actiecomite Het Rode Kruisziekenhuis in Beverwijk moet dicht bij Velsen blijven biedt handtekeningen aan de wethouder aan.

18 mei 2009

Actiecomite Het Rode Kruisziekenhuis in Beverwijk moet dicht bij Velsen blijven biedt handtekeningen aan de wethouder aan.

Velsen - Zaterdag 18 mei bood het actiecomite 15.701 handtekeningen aan aan wethouder Annet van Baerveldt. Na een indrukwekkende tocht vanaf de Planetenweg in IJmuiden arriveerden de actievoerders om 13.45 uur bij het Stadhuis waar wethouder Annet van Baerveldt het gezelschap al stond op te wachten om de verzamelde handtekeningen in ontvangst te nemen. Daarna stond er in de burgerzaal nog een drankje en een hapje klaar. Maandag 25 mei worden de handtekeningen uitgereikt aan de nieuwe directrice van het RKZ, waarmee de actie officieel afgerond is.

U bent hier