h

SP Velsen gaat 28 februari ‘buurten’ met Tweedekamerlid Van Raak

23 februari 2009

SP Velsen gaat 28 februari ‘buurten’ met Tweedekamerlid Van Raak

Velsen - De Socialistische Partij Velsen gaat ‘buurten in de buurt’ in Oud IJmuiden. Met dit initiatief wil de SP haar voelhorens uitsteken onder de bewoners van IJmuiden.

De actie maakt deel uit van de landelijke campagne van de SP om in 400 zogenaamde ‘prachtwijken’ van bewoners te horen wat er bij hen speelt. Wat moet en kan er beter? En waaraan moet de politiek meer aandacht schenken?

Op zaterdag 28 februari kunnen bewoners bezoek verwachten tussen 12:00 en 15:00 uur. Die middag doet SP Tweede Kamerlid Ronald van Raak mee aan de actie. Historicus en filosoof Van Raak is Kamerlid en woordvoerder Binnenlandse Zaken. Hij weet dus veel van Openbare Orde en veiligheid – een thema dat de SP niet ‘rechts’ laat liggen. Samen met de activisten van de Velsense afdeling zal met veel bewoners worden gesproken over wat hen raakt en op de tong ligt.

Aan de deur zal ook de nieuwe ZO!-krant worden uitgereikt. Dat is de actiekrant van de SP die in een miljoenenoplage wordt verspreid. Het bevat veel actueel nieuws over de ontwikkelingen in de zorg, de economische recessie en het antwoord daarop van de SP.
Bewoners die de SP-ers mislopen of hun komst niet kunnen afwachten om hun mening te geven, kunnen altijd direct contact opnemen met het secretariaat van de SP-afdeling Velsen: Gerko Buist, Hazevlak 21, 1974 RA IJmuiden, 0255-537749 of 06-28717998. U kunt ook een e-mail sturen.

U bent hier