h

SP Velsen is op zoek naar nieuw kader

25 januari 2009

SP Velsen is op zoek naar nieuw kader

De Gemeenteraadsverkiezingen van 2010 komen steeds dichter bij. De SP Velsen is van plan om wederom aan deze verkiezingen mee te doen. In 2006 haalden we vier zetels en dat moeten er meer worden.

Daarvoor hebben we wel een goede kandidatenlijst nodig. Wanneer u denkt dat u over voldoende kwaliteiten beschikt om de SP in de Gemeenteraad van Velsen te vertegenwoordigen dan horen we graag van u. U dient wel lid te zijn van de SP of het te willen worden. De SP zorgt voor een gedegen opleiding om u goed voor de functie voor te bereiden. Heeft u interesse of wilt u meer weten neem dan contact op met het secretariaat.
Tevens is de SP op zoek naar kandidaat-bestuursleden. Heeft u bestuurlijke kwaliteiten en bent u bereid om het bestuur te versterken dan kunt u ook contact opnemen met het secretariaat. U kunt daar ook terecht voor vragen over de SP.

U bent hier