h

Geslaagde Nieuwjaarsborrel SP Velsen

13 januari 2009

Geslaagde Nieuwjaarsborrel SP Velsen

De SP afdeling Velsen hield maandag 12 januari haar jaarlijkse Nieuwjaarsborrel. Ongeveer 35 mensen vonden de weg naar De Delta, waar ze werden verwelkomd door bestuurs- en fractieleden van de SP.

Afdelingsvoorzitter Jan Müter opende de avond met een toespraak getiteld 2014, om de uitdaging aan te geven die de SP Velsen in het verschiet ligt. Bepalend daarin is dit jaar, wanneer de SP op weg gaat naar de Gemeenteraadsverkiezingen. Ook haalde hij de verschrikkingen en oorlogsmisdaden in de Gazastrook op.


Afdelingsvoorzitter Jan Müter spreekt de aanwezigen toe.

Onder het genot van een hapje en een drankje ontstond vervolgens een gezellige avond die opgesierd werd door een poëzievoordracht van Hetty Vink. Ze kreeg met haar gedichten de handen op elkaar. Ook Luuk Lindeboom had zijn aandeel met een zelfgeschreven gedicht. De avond was voor de SP Velsen een goede opening voor 2009 en een stimulans om er dit jaar weer keihard tegenaan te gaan.

U bent hier