h

SP Velsen gaat 11 oktober ‘buurten in de Rivierenbuurt’, maar NIET met Tweedekamerlid Van Raak

10 oktober 2008

SP Velsen gaat 11 oktober ‘buurten in de Rivierenbuurt’, maar NIET met Tweedekamerlid Van Raak

Velsen - De Socialistische Partij Velsen gaat ‘buurten in de buurt’ in de Rivierenbuurt. Met dit initiatief wil de SP haar voelhorens uitsteken onder de bewoners van de Rivierenbuurt in IJmuiden.

De actie maakt deel uit van de landelijke campagne van de SP om in 400 zogenaamde ‘prachtwijken’ van bewoners te horen wat er bij hen speelt. Wat moet en kan er beter? En waaraan moet de politiek meer aandacht schenken?

Op zaterdag 11 oktober kunnen bewoners bezoek verwachten tussen 11:00 en 14:00 uur. Zaterdagochtend 11 oktober zou SP Tweede Kamerlid Ronald van Raak meedoen aan de actie, maar moest wegens andere verplichtingen voor partij verstek laten gaan. Ronald wordt vervangen door Kevin Levie – lid van het landelijk partijbestuur. Samen met de activisten van de Velsense afdeling zal hij met veel bewoners praten over wat hen raakt en op de tong ligt.

Aan de deur zal ook de nieuwe ZO!-krant worden uitgereikt. Dat is de actiekrant van de SP die in een miljoenen-oplage wordt verspreid. Het bevat veel actueel nieuws over de jongste Miljoenen Nota en het antwoord daarop van de SP in de vorm van een tegenbegroting.
Bewoners die de SP-ers mislopen of hun komst niet kunnen afwachten om hun mening te geven, kunnen altijd direct contact opnemen met het secretariaat van de SP-afdeling Velsen: Gerko Buist, Hazevlak 21, 1974 RA IJmuiden, 0255-537749 of 06-28717998. Mailen kan naar gerko.buist@quicknet.nl

U bent hier