h

SP-Velsen lanceert papieren versie van de NU-Internetkrant op woensdag 6 februari.

31 januari 2008

SP-Velsen lanceert papieren versie van de NU-Internetkrant op woensdag 6 februari.

Velsen – De afdeling van de Socialistische Partij gaat woensdag 6 februari tussen 16 en 18 uur in winkelcentra in Zeewijk, Velserbroek en Santpoort en station Driehuis enkele duizenden gratis NU-kranten uitdelen.

De actie vormt het startschot voor de lancering van de NU-Internetkrant – krant voor een beter Nederland - die vanaf die datum dagelijks zal verschijnen (zie: www.sp.nl). Daarmee gaat de SP terug naar de kiezer en het publiek om hen te informeren met internationaal en lokaal nieuws, SP-nieuws, commentaren en columns. De papieren versie van de NU-krant telt maar liefst 16 pagina’s (tabloitformaat) en wordt in een oplage van 1,75 miljoen exemplaren gedrukt en verspreid. De krant bevat ondermeer berichten over de zorgwekkende situatie in de thuiszorg, de oorlog in Afghanistan, armoede, ville’s, Europa, etc. etc.

In Velsen-Noord zal de krant in de derde week van februari huis aan huis worden verspreid. Voor wie de NU-krant elders in Velsen mist en toch graag een exemplaar thuis wil ontvangen, die kan contact opnemen met het secretariaat van de SP-afdeling Velsen. Hazevlak 21, 1974 RA IJmuiden, T 0255-537749, M 06-28717998, E gerko.buist@quicknet.nl.

U bent hier