h

Campagne SP op markten Velsen

9 november 2006

Campagne SP op markten Velsen

VELSEN - De komende twee weken kunt u de Socialistische Partij Velsen weer aantreffen op diverse weekmarkten in de gemeente Velsen. Op 22 november kiest Nederland een nieuwe Tweede Kamer en de Velsense SP fractieleden informeren u graag over de ideeën die de SP voor Nederland heeft.

Kiezers, jong en oud, zwevend of standvastig, kunnen op de markt bij de SP stand terecht voor informatie. Over de standpunten van de Socialistische Partij en over de programmapunten die zij bij regeringsverantwoordelijk denkt te kunnen realiseren.

De Socialistische Partij zit in de lift. Sinds haar deelname aan verkiezingen in de jaren zeventig, heeft de partij alleen nog maar overwinningen geboekt. Dit jaar zijn de verwachtingen extra hoog gespannen. Op de stand kunt u ook één of meer gemeenteraadsleden aantreffen. Zij kunnen u vertellen wat zij tot dusverre in de raad met uw vertrouwen hebben gedaan. De partij is in Velsen dit maal nog uit het college geweerd. Desondanks laat de partij zich niet onbetuigd en brengt zij de stem van de straat naar de raad.

U kunt de SP aantreffen op dinsdag 14 en 21 november in Velserbroek, op donderdag 16 november in IJmuiden en op vrijdag 17 november in Santpoort-Noord.

U bent hier