h

SP campagne komt op stoom!

19 februari 2006

SP campagne komt op stoom!

Actiepartij gaat opnieuw de straat op! Ontmoet uw toekomstige raadsleden de komende twee weken op de weekmarkten in de Velserbroek, IJmuiden en Santpoort. Vraag hen de oren van het hoofd en geniet bij de gelegenheid van een heerlijk warme kop tomatensoep. En grijp deze kans aan om alsnog uw handtekening te zetten onder de oproep voor een referendum over het centrumplan voor IJmuiden.

De Socialistische Partij afdeling Velsen is vast van plan om een positie te veroveren in de gemeenteraad van Velsen. Met een stevige lijst van kandidaten en een solide verkiezings- en actieprogramma stapt de partij vol zelfvertrouwen de mensen op straat tegemoet. In Oud-IJmuiden, waar de sluiting van de Brulboei dreigt, en in
de omgeving van de drie gesloten wijkfilialen van de bibliotheek in Velsen-Noord, Santpoort en Zeewijk, zal de SP de gevolgen van het financiële wanbeleid en de doorgevoerde bezuinigingen zichtbaar maken en aangeven welk alternatief de SP daarin voor ogen staat.

In de ochtenduren van ca. 09.00 tot 13.00 uur kunt u de activisten van de SP vinden op de weekmarkten van de Velserbroek (di 21 en 28 februari), IJmuiden (23 februari en 2 maart) en Santpoort (24 februari en 3 maart). Laat u zich daar voorlichten over hetgeen de SP de komende jaren in Velsen wil gaan doen. Het verkiezings- en
actieprogramma ligt er voor u klaar. Ook in verkorte vorm natuurlijk als folder, waarin u bovendien kennis kunt maken met een aantal personen van de kandidatenlijst.

Geheel in stijl van de SP kunt u proeven van een heerlijke kom tomatensoep. Alleen vegetariërs moeten we teleurstellen. Hetty Vink, onderwijzeres en nummer 7 van de kieslijst, is al sinds eind december in lesverband gehaktballetjes aan het draaien. Komt dat zien! Komt dat proeven!

U bent hier