h

SP Velsen start actie: Zonde Geld

31 januari 2006

SP Velsen start actie: Zonde Geld

Velsen - De Socialistische Partij Velsen roept iedereen op om ambtelijke geldsmijterij te melden bij de partij. Heeft u aansprekende en schandalige voorbeelden waarbij publieke middelen over de balk zijn of worden gesmeten? Meld deze dan via de website van SP afdeling Velsen.

De website van de Velsense SP spreekt klare taal: jaarlijks verdwijnt er een heleboel geld in het putje zonder dat we er met z’n allen beter van worden. Doe daarom mee aan de ‘Zonde Geld-dag’. Weet u van verbazingwekkende projecten? Ondoordachte maatregelen? Oplossingen die geen oplossing zijn? Regelrechte miskleunen? Geef dergelijke geldsmijterij vóór zaterdag 18 februari door via een daarvoor speciaal in de website ingerichte ruimte: /acties/zondegeld.shtml .

Op zaterdag 18 februari, de ‘Zonde Geld Dag’, zullen grote en kleine verspillingen aan de kaak worden gesteld. Om er om te huilen of te lachen, maar in ieder geval om ervan te leren. Want met gemeenschapsgeld moet zorgvuldig worden omgesprongen.

In het openbaar zal door een vakkundige jury, afkomstig uit de gemeente Velsen, op zaterdag 18 februari het meest aansprekende voorbeeld worden uitverkozen. Dit voorbeeld zal officieel aan het gemeentebestuur in Velsen worden aangeboden en zal bovendien mee dingen naar een landelijk nominatie van beste voorbeeld van Zonde Geld.

Voor meer informatie: www.velsen.sp.nl of via het secretariaat: Dinkgrevleaan 10, 2071 BP Santpoort-Noord.

Actie Zonde Geld

U bent hier