h

Mediatraining voor Velsense SP

24 januari 2006

Mediatraining voor Velsense SP

De bekende journalist en auteur Bert Voskuil - mediatrainer van de top van de SP, met onder andere Jan Marijnissen, Agnes Kant en Harry van Bommel - heeft afgelopen week aan de top van de Velsense SP afdeling ook een training gegeven.

Symbolisch hield hij de bovenste kandidaat-raadsleden en het afdelingsbestuur een spiegel voor. Met een brillenkoker als microfoon stelde hij zeer onverwachts aan de aanwezige een bepaalde vraag, waarop vaak enige verwarring ontstond. Na elke vraag gaf hij het nodige commentaar en advies over hoe men een dergelijk vraag (nog) beter zou kunnen beantwoorden. De afdeling Velsen heeft deze training als zeer nuttig en waardevol ervaren en men heeft besloten om intern dergelijke trainingen nog enige tijd voort te zetten. Onze grote dank gaat uit naar Bert Voskuil die geheel belangeloos deze training voor de Velsense afdeling verzorgd heeft.

U bent hier