h

Nieuws uit 2021

30 november 2021

Sp herdenkt Hannie Schaft

Foto: J. Luster / J. Luster
SP Velsen legt bloemen bij Herdenking Hannie
Schaft
Lees verder
7 november 2021

Algemene ledenvergadering SP Velsen

Zo hoor je een tijd niks van de SP-afdeling en nou de ene na de andere bijeenkomst. Tja, zo is het leven in corona-tijd. Hollen of stilstaan. Want zodra het kon wilden we er tegen aan en plotseling is weer alles onzeker.

Lees verder
19 september 2021

Bijeenkomst nieuwe leden Beverwijk, Wijk aan Zee, Heemskerk en Velsen-Noord

16 September hebben we een bijeenkomst voor de nieuwe leden van de SP afdeling Velsen aan de noordkant van het kanaal georganiseerd.

Lees verder
19 september 2021

Twee bijeenkomsten voor alle leden SP Velsen.

De twee actuele onderwerpen van nu zijn wonen en pensioenen. De SP Velsen organiseert  2 bijeenkomsten voor leden over deze 2 onderwerpen. 21 oktober 2021 voor alle leden ten noorden van het kanaal (Beverwijk, Wijk aan Zee, Velsen-Noord en Heemskerk) en 4 november voor alle leden ten zuiden van het kanaal (IJmuiden, Velsen-Zuid en Driehuis). De sprekers zijn Remine Alberts provincie Noord-Holland over wonen en Rob de Brouwer over pensioenen. Dat wordt interessant in ieder geval. Meld je aan door een email te sturen naar josvanhout@casema.nl

Lees verder
19 september 2021

Bijeenkomst nieuwe leden IJmuiden

30 september hebben we voor de zuidkant een bijeenkomst voor de nieuwe leden. Deze wordt gehouden in Zalencentrum Velserduin aan het Velserduinplein 3-5 te IJmuiden. Zaal open om 19:30 en we starten om 20:00 uur tot ongeveer 22:00. We hebben een van onze leden bereidt gevonden een kleine lezing te verzorgen.

Lees verder

U bent hier